De beste wensen voor het nieuwe jaar ! Verandering en goede gezondheid!

/ januari 1, 2017/ Gezondheid

Heb je het gezellig gehad met de feestdagen?Misschien een beetje TE gezellig?

Maar nu voel je je weer zo ontevreden en onrustig dat het weer zo is gelopen…Je bent boos op jezelf en  teleurgesteld dat het ook in 2016 weer is geëindigd met teveel snoepen, oliebollen en teveel drank.

Hoe kan je dit veranderen? Heb je goede voornemens? Overweeg je een abonnement voor de sportschool?

Natuurlijk is beweging heel belangrijk voor je, maar denk er eens over na om het dit jaar eens over een ander boeg gooien. Misschien wil je een permanente oplossing?

Je kunt je ook eens laten voorlichten over een ander voedingspatroon. Je gaat op een andere manier om met eten en daarmee kan je ook je leefstijl veranderen. Het zou zo fijn zijn, als je geen dieet hoeft dat voorschrijft: GEEN vetten, GEEN koolhydraten, alleen maar brood of dat je elke calorie moet tellen.

Ik kan, als je dit wilt, je helpen met voedingsadviezen en als je wilt, kan ik je zelfs met gezonde recepten een leuk menu voorschrijven, zodat je je niet steeds schuldig hoeft te voelen en je valt er waarschijnlijk ook nog van af ook!

Zou het niet heerlijk zijn als je je hierdoor weer beter gaat voelen en je weer zin krijgt om dingen aan te pakken en je weer “beter in je vel” komt te zitten?

Mocht je de knoop willen doorhakken, kun je me bellen.Mijn aanpak staat op de site en als dit bij jou past, kunnen we samen kijken wat voor verbeteringen we kunnen aanbrengen in jouw voeding en daarmee misschien wel in je leven!

Share this Post