Bloemkoolcouscous (bron: Snel & Gezond van de Moerman vereniging)

/ december 31, 2016/ Gezondheid, Voeding

Weet je dat bloemkool een soort van kameleon is?Je kunt er van alles mee maken en de smaak overheerst niet! Je kunt op deze manier de koolhydraten vervangen van bijvoorbeeld een originele couscous die met granen is gemaakt.
Dit gerecht is erg lekker als lunch of als bijgerecht bij het diner          

 

 

 

 

Recept Afdrukken
Bloemkoolcouscous
Dit is een gezonde manier om minder koolhydraten te nuttigen met een recept van de Moermanvereniging
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. 1.Breek de bloemkool in roosjes en maak deze fijn in de keukenmachine
  2. 2.Verwijder de zaadlijst uit de komkommer en snijd deze in blokjes
  3. 3.Snipper de rode ui en halveer de tomaatjes
  4. 4.Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af met water
  5. 5.Hak de koriander, peterselie en munt fijn en meng alle ingrediënten
  6. 6.Breng op smaak met kruidenzout en zwarte peper
Notities

Gebruik dit veld voor wat je maar wil.

Ik ben natuurvoedingsadviseur in de regio Almere.
Lees meer over mijn aanpak of over mij.

Share this Post